Teatre Bartina de Reus
logotip del Teatre Bartrina logotip del Teatre Bartrina
19/02/2022 - 20:00
UNA LLUM TÍMIDA
Cia. La Cicatriz
Compra la teva entrada

UNA LLUM TÍMIDA

Cia. La Cicatriz

19/02/2022 - 20:00

https://lacicatriz.com/una-llim-timida/

Logotip Fòrum PostfuncióLogotip TBR JoveDramatúrgia: Àfrica Alonso Bada
Direcció: Marilia Samper
Interpretació: Júlia Jové i Àfrica Alonso

Isabel és una jove professora d’història d’una escola de Barcelona durant els anys del franquisme a Espanya i està profundament enamorada de Carmen, la professora de literatura.

Sense voler però sense poder evitar-ho, neix una història d’amor entre elles dues que semblarà haver-se d’acabar quan la família de Carmen, de pensament fortament conservador, l’obliga a internar-se a un hospital de malalts psíquics per curar-se d’aquest amor que no pot ser i que no està ben vist. Temps després, Carmen retorna a casa amb Isabel, deixant família, hospital i feina enrere, havent d’enfrontar-se ara a les seqüeles que els electro-shocks que ha estat rebent a l’hospital li estan causant. Isabel intentarà ajudar-la a sobreviure fins les últimes conseqüències.

El Col·lectiu La Cicatriz porta aquesta història, inspirada en fets reals, als escenaris, de la mà de la direcció de Marilia Samper i amb un format únic. La combinació de text i música en una obra que pretén trencar amb el silenci, i reivindicar les vides de les lesbianes com el que són: la memòria històrica del nostre país..

Durada: 100 minuts

Espectacle en català i castellà

 

 Preus

15€, 12€ i 9€
Compra la teva entrada

Comparteix-lo a les xarxes

facebook twitter linkedin pinterest whatsapp

Video