Ajuntament de Reus
logotip del Teatre Bartrina logotip del Teatre Bartrina
CONTACTA AMB EL BARTRINA

CONTACTA AMB EL BARTRINA

Explica'ns què necessites

Contacta

On som?

Plaça del Teatre, 1- REUS Com arribar-hi

Horari d'oficines

De dilluns a divendres de 09h a 15h

Horari de taquilles

De dimarts a divendres de 18h a 20h i a partir d'una hora abans de l'inici de cada espectacle.

Vols parlar amb nosaltres?

Atenció telefònica: 977 010 658 (en horari d'oficines i de taquilla)

Correu electrònic: [email protected]

Correu electrònic de taquilles: [email protected]

Portal de transparència

Consulta al següent enllaç el nostre portal de transparència

Anar al portal de transparència

En compliment de l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i de l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació del CONSORCI DEL TEATRE BARTRINA com a Responsable del Tractament. La finalitat del tractament és donar resposta a la seva consulta o petició i, en cas d’obtenir el seu consentiment previ, l’enviament de comunicacions comercials i/o promocionals per mitjans electrònics. La base jurídica que legitima el tractament és el seu consentiment. Es poden preveure cessió de dades personals amb motiu de col·laboració amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal. No es preveuen transferències internacionals de dades.
En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit al domicili del Consorci, a l’adreça de correu electrònic [email protected] o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Reus. Addicionalment, si considera que el Consorci està tractant les seves dades personals de forma inapropiada, pot dirigir les seves reclamacions davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).
Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat a https://www.teatrebartrina.cat/politica-de-privacitat .

Com facturar al Teatre Bartrina

Consulta els passos que has de seguir per poder facturar al Teatre Bartrina

Anar a Com facturar

Borsa de treball

Consulta aquí si tenim alguna borsa de treball oberta

Anar a la borsa de treball

Perfil del contractant

Consulta aquí el nostre perfil del contractant

Anar al perfil del contractant

Ubicació del Teatre Bartrina