Teatre Bartina de Reus
logotip del Teatre Bartrina logotip del Teatre Bartrina
10/05/2018 - 09:00
TRAPEZI REUS
Fira del circ de Catalunya
Compra la teva entrada

TRAPEZI REUS

Fira del circ de Catalunya

10/05/2018 - 09:00

http://www.trapezi.cat/

Des del 1997 la ciutat de Reus desplega una gran vela que cobreix carrers i places per tal de rebre el Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya. Any rere any, cada mes de maig, la ciutat omple d’espectacles els carrers i els teatres i, també, acull muntatges en vela que converteixen les places de Reus en espais escènics i que transformen la ciutat en una gran pista de circ.

Amb un segell propi obert a les noves disciplines del món del circ, amb una mirada contemporània i de nova creació, el Trapezi esdevé un marc de referència per a tots els amants del circ, professionals, programadors i públic, que tenen en el mes de maig un motiu per trobar-se a la ciutat de Reus.

La Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi, ha esta guardonat amb el Premio Nacional de Circo l’any 2012 que atorga el Ministerio de Cultura. Anteriorment, l’any 2007 la Generalitat va atorgar el Premi Nacional de Cultura als directors artístics del Trapezi, en reconeixement a la seva aportació a la dignificació i el desenvolupament del circ a Catalunya, tant en el vessant artístic com per la incidència en el públic; per la voluntat de descentralització cultural i dinamització comarcal; per ser nucli de trobada, i intercanvi, i per haver-se convertit en un referent entre els festivals europeus.

Preus

A determinar. Venda d'entrades 15 dies abans del Festival
Compra la teva entrada

Comparteix-lo a les xarxes

facebook twitter linkedin pinterest whatsapp