Ajuntament de Reus
logotip del Teatre Bartrina logotip del Teatre Bartrina
16/03/2024 - 20:00
Maria Rodés, canta copla otra vez
Compra la teva entrada

Maria Rodés, canta copla otra vez

16/03/2024 - 20:00

https://www.festivalaccents.cat/cat/programacio

logo accents


El 2024 es compleixen deu anys de la sortida de l’exitós disc Maria Canta Copla (Chesapik, 2014). Amb la idea de gravar un disc de versions de cançons populars gràcies al cinema, com “Moon River” composta per Mancini per a Audrey Hepburn, a Maria Rodés li va acudir traslladar la idea al cinema espanyol i així es va trobar amb la copla. Temes com “El día que nací yo”, “Tengo miedo” o “Marinero de la Barca” van inspirar l'artista catalana a portar-los a su terreny, sense prejudicis. Així es va gestar el disc referencial que va néixer el mateix any que va nèixer el Festival Accents.

Es tracta d’un disc on l'absència de tremendisme i amanerament facilita que l'essència d'unes composicions brillantíssimes aflori sense artificiositat en paisatges sonors que sorgeixen de la magistral conjugació d'una senzilla instrumentació, interpretacions vocals delicadíssimes i suggerents i profusió de subtils arranjaments hàbilment conjugats que Maria Rodés ens té acostumats

I per celebrar el 10è aniversari d'aquest projecte res millor que fer-ho en directe amb una nova gira acompanyada de la seva banda habitual que posarà el punt final als concerts del desè aniversari de l’Accents.

Durada: 75 minuts

Preus

Anticipada 18€ i 15€. A taquilla 20€ i 18€
Compra la teva entrada

Comparteix-lo a les xarxes

facebook twitter linkedin pinterest whatsapp

Video