logotip del Teatre Bartrina logotip del Teatre Bartrina
05/11/2022 - 20:00
MARE DE SUCRE
De Clàudia Cedó
Compra la teva entrada

MARE DE SUCRE

De Clàudia Cedó

05/11/2022 - 20:00

https://www.escenarisespecials.com/copia-de-mare-de-sucre

Espectacle inclòs en Projecte Escena 25Autoria i direcció: Clàudia Cedó
Actors i actrius: Andrea Álvarez, Ivan Benet, Marc Buxaderas, Mercè Méndez, Judith Pardàs, Maria Rodríguez i Teresa Urroz
Ajudant de direcció: Berta Camp

La història d’una noia amb discapacitat que vol ser mare i ha de confrontar-se amb la seva comunitat

La Cloe té vint-i-set anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família, la fundació on viu i la seva comunitat la durà a una lluita pels seus drets sense precedents, a una rebel·lió maldestre contra una situació injusta que li ha pres la tutela del seu propi cos. La Cloe s’enfrontarà a la llei dels homes per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill. Però el viatge la farà dubtar d’ella mateixa. Seria ella una bona mare? Quina és la capacitat que ens converteix en bones mares i bons pares? Totes les persones que tenen fills la tenen? Totes les persones amb discapacitat estan incapacitades per afrontar la maternitat? Mare de sucre reflexiona sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional. L’assimilació de la jurisdicció dels seus cossos, la sobreprotecció com a excusa per a l’arrabassament de la seva llibertat de decisió.

Mare de sucre és un espectacle amb repartiment inclusiu, escrit i dirigit per Clàudia Cedó, que narra la història d’una noia amb discapacitat que vol ser mare i ha de confrontar-se amb la incomprensió de la seva comunitat. Escenaris especials, productor executiu de l’espectacle, és una fundació que fa teatre amb persones en risc d'exclusió social des del 2006. Els espectacles, creats per les actrius i els actors del projecte, busquen sensibilitzar l'espectador envers el valor de la diferència, emocionar-lo i trencar estereotips.

Durada: 120 minuts

Serveis d'accessibilitat disponibles per aquesta obra:
  • Visita prèvia tàctil (TouchTour). Cal fer-ne reserva a [email protected] o al telèfon 977 010 658
  • Audiodescripció
  • Sobretitulació
  • Bucle magnètic
  • So de sala amplificat
  • Interpretació en Llenga de Signes Catalana


Preus

20€, 15€ i 12€
Compra la teva entrada

Comparteix-lo a les xarxes

facebook twitter linkedin pinterest whatsapp

Video

No et pots perdre...