Teatre Bartina de Reus
logotip del Teatre Bartrina logotip del Teatre Bartrina
26/04/2022 - 20:00
MAPADEBALL. Edició 2021 - 2022
Projecte Educatiu - Dansa
Compra la teva entrada

MAPADEBALL. Edició 2021 - 2022

Projecte Educatiu - Dansa

26/04/2022 - 20:00

Mapadeball és un projecte adreçat a escoles d'ensenyament secundari  que té per finalitat introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove.

La proposta no és tan sols eina educativa pel professorat sinó que vol esdevenir una vivència i experiència positiva, tant personal com col·lectiva, per a l’alumnat dels instituts d’ensenyament secundari.

Un coreògraf rep l’encàrrec de dissenya una partitura de moviment per a un grup gran d’alumnes, d’una peça que pot o no haver estat representada mai abans.

El coreògraf traspassa aquesta partitura de moviment als conductors locals, que són qui a partir d’aquí continuen amb la co-creació de la peça i en fan tota la implantació al municipi.

Un projecte adreçat als centres educatius de secundària que té per finalitat introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània en horari lectiu a l’alumnat de secundària a partir de coreografies dissenyades especialment per a l’ocasió. Aquest projecte és l’extensió al territori català del Tot Dansa de Barcelona. Aquesta activitat inclou diverses sessions de formació per al professorat, treball a l’aula amb el suport d’un formador/a local, dos assajos generals a mig procés de creació i la funció final al Teatre Bartrina.

Autoria peça Coreogràfica: Sònia Gómez
Formadora i Conductora local: Ció Borràs

Dimecres, 27 d’abril a les 20h i Dijous, 28 d’abril a les 20h

Centres educatius que hi participen:

Institut Gaudí

Institut Baix Camp

Institut Gabriel Ferrater i Soler

Institut Vilaseca

Col·legi Sant Josep

Institut Escola Pi del Burgar

TOTAL D’ALUMNES  QUE HI PARTICIPEN: 245

Preus

A determinar
Compra la teva entrada

Comparteix-lo a les xarxes

facebook twitter linkedin pinterest whatsapp