Teatre Bartina de Reus
logotip del Teatre Bartrina logotip del Teatre Bartrina
28/11/2021 - 18:00
Ginestà
en concert
Compra la teva entrada

Ginestà

en concert

28/11/2021 - 18:00

https://www.ginestamusic.com/

Veu: Júlia i Pau Serrasolsas

Ginestà són una banda encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català.

A finals de 2019 es va publicar el seu segon treball, guanyador del Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de cançó d'autor.

Musicalment s’han endinsat de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani però mantenint l’essència pop-folk de les seves cançons, sense estridències, utilitzant la música com a acompanyament agermanat a les lletres que mantenen l’estil costumista i reivindicatiu, tot i que també han viscut una evolució qualitativa evident. La melangia i la nostàlgia, omnipresents en els textos del Pau, han trobat en aquest treball l’acompanyament de la terra, del territori, com a subjecte a qui estimar.

Estèticament l’evolució acompanya el replantejament musical i juga amb la joventut dels dos germans Serrasolsas i la imatge de molts dels projectes més destacats de la chanson francesa de fa 50 anys, una imatge que transpira la mateixa nostàlgia que mostren les cançons de Ginestà.

Durada: 90 minuts

Preus

12€ anticipada / 15€ a taquilla
Compra la teva entrada

Comparteix-lo a les xarxes

facebook twitter linkedin pinterest whatsapp

Video