Teatre Bartina de Reus
logotip del Teatre Bartrina logotip del Teatre Bartrina
27/05/2018 - 18:00
EL COMTE ARNAU
Teatre de l'Aurora
Compra la teva entrada

EL COMTE ARNAU

Teatre de l'Aurora

27/05/2018 - 18:00

https://elcomtearnau.teatreaurora.cat/

Autor: Salvador S. Sánchez
Direcció: Joan Arqué
Interpretació: Ireneu Tranis, Roger Julià i Pep Pascual
Música: Pep Pascual

Una apassionant història farcida d’aventures, amor i tradició sobre la llegenda més gran de la nostra cultura que fascinarà a petits i no tan petits. El primer espectacle per a tots els públics del Teatre de l’Aurora.

El Comte Arnau és una fascinant història d’aventures, amor i tradició. Un espectacle familiar sobre la llegenda més apassionant de la cultura catalana, amb música en viu i una gran força visual, que captivarà a tothom.

Tres trobadors de llegendes, que recorren el país descobrint antigues històries, viatgen al Ripollès per portar-nos la llegenda del Comte Arnau. Parla aquesta història d’un tal Arnau, un cavaller de fosca armadura que, des de fa molts segles, cavalca a lloms d’un cavall en flames. Descobrirem com el Comte Arnau va iniciar aquest viatge cap a l’eternitat i coneixerem a Adelais, el seu gran amor, i a Hug i Ponç, dos éssers màgics dotats amb misteriosos poders. Una història feta cançó, o una cançó feta història, que tothom ha sentit, però que molt pocs coneixen.

Durada: 60 minuts

Espectacle recomanat a partir de 5 anys

Preus

6€ No Numerat
Compra la teva entrada

Comparteix-lo a les xarxes

facebook twitter linkedin pinterest whatsapp