Teatre Bartina de Reus
logotip del Teatre Bartrina logotip del Teatre Bartrina
12/12/2020 - 19:00
Concerts 10 anys dels Bucs. Terra Ferma i On Our Way
Compra la teva entrada

Concerts 10 anys dels Bucs. Terra Ferma i On Our Way

12/12/2020 - 19:00

http://www.joventutreus.cat

Un dels serveis que va obrir l’any 2010 a la vegada que ho feia el Casal de Joves la Palma van ser els bucs dàssaig que es troben ubicats a la planta soterrani del Casal. Per aquests bucs més estudi de gravació, han passat al llarg d’aquests 10 anys més de 1000 músics que han omplert de música i vida aquest espai. Per aquest motiu, una de les activitats més importants que farem per commemorar els 10 primers anys de vida és oferir un concert amb dos dels molts grups que han assajat a aquest equipament.

 El concert serà el proper dissabte 12 de desembre a les 19h al Teatre Bartrina de Reus i comparà amb un doble concert del grup d’ska i rock Terra Ferma i el grup de rock On Our Way.

 Les entrades són limitades i gratuïtes.

 El teatre complirà totes les mesures COVID-19 que indiquen les autoritats sanitàries.

 

TERRA FERMA

Terra ferma és un grup d'ska i rock del Baix Camp, l'any 2015 ens vam endinsar a l'aventura d'enregistrat la seva primera maqueta "Aixecant el vol", l'any 2018 es van tancar a l'estudi de gravació l'Atlàntida (BCN) i en va sortir el seu primer CD "Un brot de llum", durant aquest temps han pujat a escenaris com el de barraques de Reus, les festes de Poble Nou de Barcelona, diverses sales i moltes festes majors.

L’any 2020 va tornar a l'estudi per gravar un nou CD "Sobre viure" on parlen de les nostres vides, en algun cas lluny de casa, i les ganes que tenen de viure, créixer i passar-ho bé!
El seu directe, està carregat d'energia i ritme, i el formen cançons pròpies i alguna versió que de ben segur us animareu a cantar!

 

 

ON OUR WAY

On Our Way neix el 2017 amb la inquietud de tres joves, la Míriam(Cantant), el Carles (guitarra) i l’Arnau (bateria) amb ganes de crear música i mostrar el que senten amb ella. Aquests dos últims ja

havien experimentat el que és estar en un grup de música, la cantant d'altra banda, des de petita cantava en solitari i desitjava expressar els seus sentiments amb la música. A inicis de l’any 2018 s’incorporen el Gabriel (guitarra) i l’Óscar (baixista) per acabar de donar forma al grup, i van començar a crear temes propis.

Aquest mateix mateix any van fer els seus primers concerts a Sala Japan (Reus), Sala Cau (Tarragona), Sala Zero (Tarragona).

Amb les ganes de poder fer arribar la seva música a un públic més nombrós, van gravar l’EP "Words Of Yesterday" que inclou sis cançons on trobareu unes lletres plenes de sentiment i amb diferents estils que van des de més suaus a més rockeres.

Dia: 12 de desembre
Hora: de 19 a 21h
Edat: tots els públics
Lloc: Teatre Bartrina
Preu: Gratuït

Preus

Gratuït
Compra la teva entrada

Comparteix-lo a les xarxes

facebook twitter linkedin pinterest whatsapp

Video