logotip del Teatre Bartrina logotip del Teatre Bartrina
12/02/2022 - 20:00
BOGUMER (o fills de Lunatxarski)
Cia. Vero Cendoya
Compra la teva entrada

BOGUMER (o fills de Lunatxarski)

Cia. Vero Cendoya

12/02/2022 - 20:00

https://www.verocendoya.com/bogumer-o-hijos-de-lunacharski

Logotip Escena 25Idea i direcció: Vero Cendoya
Dramatúrgia: Israel Solà, Vero Cendoya
Interpretació: Natalia d’Annunzio, Linn Johansson, Laia Martí Santiago, Jem Prenafeta, Carlos Fernández, Hansel Nezza i Mamen Duch.

Espectacle inclusiu i intergeneracional de dansa-teatre, fruit de la llarga experiència de Vero Cendoya en la dansa amb col·lectius amb diversitat funcional. Aquest treball ens explica una història real sobre el judici a Déu que va dur a terme Anatoli Lunacharski, punt de partida per dialogar sobre la recerca de la pròpia identitat, les dinàmiques de poder i els mètodes de manipulació de masses. La Rússia de principis del segle xx, després del triomf de la Revolució comunista, serveix d’inspiració per crear un espai atemporal en el qual els set protagonistes es relacionen i ballen en un entorn que s’enfonsa sota els seus peus. Això sí, tot explicat sense perdre l’humor i la poètica, segells de la companyia.

Aquella Rússia de principi del segle XX, ens serveix d'inspiració per crear un espai atemporal, una utopia en la qual els set protagonistes es relacionen i ballen en un entorn immers en el caos més absolut.

En aquest espectacle es transcendeix qualsevol dogma religiós. No es basa en la significació religiosa de Déu. Ni tan sols se li dona aquest nom. Es podria anomenar el pare, el mascle, l'autor, el productor, l'inventor, l'amo, el guia, o el terrisser. Simplement s’identifica com el poder absolut.

Durada: 70 minuts

 Preus

20€, 15€ i 12€
Compra la teva entrada

Comparteix-lo a les xarxes

facebook twitter linkedin pinterest whatsapp

Video